|
"Gdzie topory, miecze, łuki, tam Biskupin, Żnin, Pałuki"
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
darth ithilnar
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Żnin
|
Wysłany: Nie 16:21, 25 Lis 2012 Temat postu: Klub Miłośników Fantastyki w Żninie |
|
|
Od niedawna przy żnińskiej bibliotece działa Klub Miłośników Fantastyki. Zapraszam wszystkich zainteresowanych na drugie spotkanie Klubu, które odbędzie się 28 listopada 2012 r. o godzinie 17.00 w siedzibie biblioteki.
Jeśli interesujesz się szeroko pojętą fantastyką, grami komputerowymi i planszowymi, lubisz komiksy i filmy fantastyczne, dołącz do nas!
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
leo
|
Wysłany: Śro 13:02, 28 Lis 2012 Temat postu: |
|
|
Szkoda, że to tak daleko, ale może ktoś zainteresuje się Konwentem Fantastyki i Gier Planszowych, jaki w ubiegłym roku z wielkim sukcesem odbył się w Brwinowie tuz obok Pruszkowa. Nazywało się to BRWIKON a sukces ubiegłoroczny spowodował, że moi tamtejsi przyjaciele już się szykują na kolejną edycję mająca się odbyć w maju.
Podobno krakowska impreza okazała się niewypałem i z zazdrością wspominają tam sukces Brwinowa. Impreza trwała przez cały weekend ale ja odwiedziłem ich tylko na dwie godziny i stąd bardzo skromny materiał zdjęciowy bez efektownych tańców z ogniem i wielu innych atrakcji,
[link widoczny dla zalogowanych]
W razie Waszego zainteresowania chętnie służę pomocą w nawiązaniu kontaktu z organizatorami. Na zdjęciach widać, że możliwe było rozbicie namiotów przez rycerską brać na terenie szkoły a dojazd to około 250 km.
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|